Ingredienser:
1 bunt stor frisk basilikum
2 ss pinjekjerner
3 fedd hvitløk
ca. 1 dl olivenolje
50 g revet parmesan
litt salt
litt pepper
1 bunt stor frisk basilikum
2 ss pinjekjerner
3 fedd hvitløk
ca. 1 dl olivenolje
50 g revet parmesan
litt salt
litt pepper
Slik gjør du:
Bland sammen basilikum, presset hvitløk og pinjekjerner i en food-processor, hakker eller i en morter.
Tilsett oljen i en tynn stråle under kjøring.
Rør inn parmesan og smak til med salt og pepper.
(bildet er lånt fra google)
Bland sammen basilikum, presset hvitløk og pinjekjerner i en food-processor, hakker eller i en morter.
Tilsett oljen i en tynn stråle under kjøring.
Rør inn parmesan og smak til med salt og pepper.
(bildet er lånt fra google)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar